Nieuws archief 2014

23-12-2014

Kunstmarkt 2014 groot succes.

Kunstmarkt 2014 groot succes.

Op 13 december jl. vond de jaarlijkse kunstmanifestatie "Kunst in de kerk" weer plaats in de Damster Nicolaikerk en Franse School. De opening werd verricht door locoburgemeester Annalies Usmany(l). 

 

Mevrouw Usmany nodigde kunstenares en medeorganisator Greet Dijkstra (r) uit voor de eerste officiele stappen in de kerk.

 

Klik hier voor meer informatie.

09-12-2014

Opnieuw aankoop Martini Ziekenhuis in Groningen.

Opnieuw aankoop Martini Ziekenhuis in Groningen.

Opnieuw heeft de kunstcommissie van het Martini Ziekenhuis in de stad Groningen een werk van Greet Dijkstra aangekocht t.b.v. één van hun dagverblijven.

 

Het schilderij (acryl op doek, 120x100 cm) is getiteld "Fantasy" en is een vrije expressie op een stedelijke thema, dat zo kenmerkend is voor haar werk.

 

Inmiddels heeft het ziekenhuis al een aantal werken van van de Damster kunstenares in het bezit, die o.a. te zien zijn in de centrale ontvangsthal.

15-08-2014

Schilderijen in de Luingahof te Bierum (Gn)

Schilderijen in de Luingahof te Bierum (Gn)

Ook dit jaar neemt Greet Dijkstra op zaterdag 16 augustus a.s. weer deel aan de Oogst- en Kunstfair in de rustieke boomgaard van de Luingahof in Bierum (Gn) met een selectie van haar werken.

 

Bezoekers kunnen de hele dag genieten van de nieuwe oogst en kunst tegen het decor van lommerrijke fruitbomen.

 

Kom ook eens een kijkje nemen.

 

Bezoekadres:

Borgsingel 9

9906 PZ Bierum

 

Openingstijd:

10.00 - 17.00 uur

 

Voor meer informatie klik hier.

02-04-2014

Vertellen over kunst!

Vertellen over kunst!

Op woensdag 2 april jl. hield Greet Dijkstra op uitnodiging van de Huisvrouwenvereniging uit Delfzijl in hotel restaurant De Boegschroef in Delfzijl een lezing over haar werk.